UDARNO: NAKON NEUSPEHA SRBIJE NA EURU - NI ON NEĆE IGRATI VIŠE!
Fudbaleri Srbije, Foto: EPA/ANNA SZILAGYI

NE VALJA

UDARNO: NAKON NEUSPEHA SRBIJE NA EURU - NI ON NEĆE IGRATI VIŠE!

Jako loše vesti...

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije su ostvarili neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, nakon remija sa Danskom - 0:0, završili su svoje učešće.

Prvotimci su se vratili svojim domovima, raspakovali kofere nakon povratka iz Nemačke, a sada odmaraju i pune baterije za klupske izazove.

Klupski letnji prelazni rok zvanično još nije počeo, ali se transferi uveliko dogovaraju. Na odlazak iz sadašnjeg kluba biće prinuđen i reprezentativac Srbije.

Kako prenosi Gazeta delo sport, novi trener Juventusa Tijago Mota sastavio je listu igrača na koje ne računa. Na tom spisku je i Filip Kostić.

– Kostić, Rugani, De Šiljo, Mekeni, Artur, Milik i Kin su sedmorica igrača kojima je Motta saopštio da mu nisu potrebni – piše Gazeta.

Filip Kostić
Filip Kostić foto: Starsport©

Kostić je već u prvom meču na Prvenstvu Evrope, protiv Engleske, doživeo ozbiljniju povredu zbog koje je ubrzo napustio ekipu. Minulih nedelja je nagoveštavan njegov odlazak iz Juventusa i povezivan je sa Galatasarajem i Fenerbahčeom.

Levokrilni fudbaler je u klub iz Torina stigao pre dve godine iz Ajntrahta za 14.7 miliona evra i ima važeći ugovor do 2026. Prvu sezonu je odigrao solidno i na 37 utakmica postigao tri gola i upisao osam asistencija. Međutim, u prošloj je pao u drugi plan. Igrao je na 33 meča i zabeležio četiri asistencije.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/MaxBet sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.